Competiția națională Ateliere Digitale!

Junior Achievement Romania (JA Romania) și Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad – Investesc în educație !

Junior Achievement Romania (JA Romania) – organzație nonprofit de talie internațională orientată spre promovarea educației antreprenoriale, financiare, consiliere profesională și Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad vă propun participarea la: Competiția națională Ateliere Digitale!

Cine se poate înscrie?

Se pot înscrie studenți, profesori și susținători cu vârsta cuprinsă între 18 – 30 de ani (colegi chiar elevi ce au peste 18 ani, cunoscuți, prieteni ce susțin UVVG).

Cum se face înscrierea în competiție?

Înscrierea se poate face de pe Atelierul digital (si de aici la pozitia UVVG Arad) sau link-ul direct personalizat g.co/AtelierulDigital/UVVG  

La ce ne folosește participarea la acest concurs?

Dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale și digitale sau dezvoltarea unei cariere profesionale având o bază solidă de cunoștințe, validată de o certificare Google și recunoscută IAB Europe.

Participând la competiția interuniversitară poți aduce un ATELIER DIGITAL REAL în universitatea ta.

Pentru fiecare persoană care s-a înscris prin UVVG (URL-ul sau link) și a urmat cu succes 4 module (un modul poate avea 2,3 și mai multe prezentări) de training și teste – UVVG primește 1 punct.

Pentru fiecare persoană care s-a înscris prin UVVG (URL-ul sau link) și a urmat cu succes toate cele 23 module de training și testele aferente, a luat examenul final și a obținut certificatul  ATELIER DIGITAL (oferit de JAR și Google) – UVVG primește 20 puncte.

Un participant poate parcurge o singură dată un training pentru o instituție de învățământ.

Competiția se încheie până în 23 decembrie 2016, ora 23:59.

Detalii despre Regulamentul de organizare se pot obtine pe Atelierul digital

Prezentare proiect JAR – AtelierDIGITAL (.ppt)